Terug naar werken bij

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een 3D Surveyor.

Jouw uitdaging

Als 3D Surveyor ben je werkzaam op locaties over de gehele wereld voor grote internationale opdrachtgevers.  Je verricht (dimensionale) metingen en scans met behulp van geavanceerde systemen om bestaande situaties, objecten en/of constructies in beeld te brengen. Aan de hand hiervan wordt de maatvoering gecontroleerd, wordt nieuw leidingwerk ontworpen en geproduceerd en kunnen afwijkingen en/of aanpassingen onderzocht en geadviseerd worden.

Denk hierbij aan het scannen van leidingwerktrajecten, het 3D positioneren van grote machines (pompen, compressorinstallaties, e.d.) en het verrichten van diverse metingen aan boord van schepen, in de offshore of ten behoeve van industriële of civiele projecten.

Deze functie gaat verder dan alleen het meten en rapporteren. We krijgen namelijk regelmatig de vraag van zowel leveranciers als gebruikers om een bijdrage te leveren aan innovatieprojecten, bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe bestaande installaties verbeterd kunnen worden. Juist dát maakt de functie zo leuk!

Ook het maken van technische tekeningen -waaronder isometrische tekeningen- en het opstellen van rapportages hoort bij je werkzaamheden.

Je rapporteert rechtstreeks aan de 3D Surveyor sr. of aan de projectverantwoordelijke.

Jouw profiel

Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding op het gebied van Landmeetkunde of Werktuigbouwkunde of door relevante werkervaring.

Wij verwachten van je dat je ruime ervaring hebt in het meten en scannen met behulp van Total Stations, Laser Tracker en Laser Scanner, bij voorkeur opgedaan in de industrie, scheepvaart of offshore.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid om te reizen. Je bent in het bezit van (tenminste) rijbewijs B en een geldig VCA diploma.

Je bent klant- en resultaatgericht, analytisch, accuraat en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden. Je kunt goed zelfstandig werken, maar krijgt ook energie van het werken in een team.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Martijn Schmidt (recruiter a.i.) via 06-41569112 of hr@emhabv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Mirjam Nooijen
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht