Terug naar werken bij

Jouw uitdaging

Als Engineer Structural/Mechanical zul je ontwerp,  modificatie- en controleberekeningen en analyses uitvoeren, de daarbij benodigde rapportages opstellen en ondersteuning bieden binnen de verschillende projecten. Daarnaast bied je ook ondersteuning aan de andere afdelingen binnen de organisatie, zowel op kantoor als op locatie. Dit binnen onder andere de volgende marksegmenten en disciplines; Maritiem & Offshore, Petro-chemie, Machine- en constructiebouw en civiele constructies.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde of scheepsbouw of vergelijkbaar. Je hebt werkervaring binnen de relevante marktsegmenten.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de volgende software:
    • FEMAP / ANSYS of een gelijkwaardig software pakket
    • 2D en 3D CAD
  • Je bent gewend om te werken volgens de geldende ontwerpstandaarden en regels.
  • Je denkt analytisch en probleemoplossend en je kunt dit goed vertalen naar de praktijk.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Je bent leergierig en secuur, klant- en resultaatgericht en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer via hr@emhabv.com of neem met vragen contact op met Karen Berkhout via 06 - 575 713 91

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht