Terug naar werken bij

EMHA brengt wereldwijd verschillende expertises samen om machines en installaties binnen de industrie en scheepvaart efficiënter en duurzamer te laten functioneren. Wij leveren hoogwaardige diensten en producten op het gebied van voortstuwingsinstallaties en roterende machines.

Onze teams van experts staan bekend om hun inspanningen en toewijding bij het realiseren van zowel spoedreparaties als projecten voor de langere termijn. EMHA is een ‘people’s company’ die de vragen en wensen van onze klanten onze eerste zorg maakt. Met onze teams die voornamelijk bestaan uit engineers en technisch specialisten zijn wij in staat om direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn, kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Instrumentation Engineer

Jouw uitdaging
Als Instrumentation engineer ben je werkzaam op de locatie Barendrecht en werk je voor grote internationale opdrachtgevers. 

Je houdt je bezig met het repareren en aanpassen, alsmede kalibreren van elektronische meetinstrumenten. Deze meetinstrumenten betreffen zowel eigen fabricaten als producten van onze klanten. Het verhelpen van elektronische storingen is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Maar ook het ijken, kalibreren en in test opstellingen zorgen dat alle producten goed zijn afgesteld en in bedrijf gesteld kunnen worden.

Uiteraard valt de rapportage richting onze klanten onder jouw verantwoordelijkheid.

We krijgen namelijk regelmatig de vraag van zowel leveranciers als gebruikers om een bijdrage te leveren aan innovatieprojecten, bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe bestaande installaties verbeterd kunnen worden. Juist dát maakt de functie zo leuk!

Je rapporteert rechtstreeks aan de projectverantwoordelijke.

Jouw profiel
Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding op het gebied van Electrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde of door relevante werkervaring.

Wij verwachten van je dat je enige ervaring hebt in Meet- en regelsystemen of instrumentatie,

Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal. Je bent in het bezit van (tenminste) rijbewijs B en een geldig VCA diploma. Tevens ben je accuraat, analytisch en creatief. Ook klant- en resultaatgericht kunnen helpen deze functie naar behoren te doen.


Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren
Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout op telefoonnummer 06 - 575 713 91 via hr@emhabv.nl.Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht