Terug naar werken bij

Hoe jouw dagen eruit zien

Aan de hand van tekeningen en lasinstructies voer je (gecertificeerde) laswerkzaamheden uit volgens jouw en onze hoge kwaliteitseisen. De laswerkzaamheden bestaan overwegend uit MIG/MAG en TIG met backinggas gericht op het lassen van pijpen, bank- en constructiewerk van staal, RVS etc.  Dit gebeurt meestal in onze werkplaats in Hendrik Ido ambacht, maar het kan ook zo zijn dat je op locatie bij de klant bent.

Regelmatig vindt er overleg plaats met de projectleider over de voortgang van het project waar je op dat moment aan werkt. Om je kennis up-to-date te houden neem je deel aan functie gerichte trainingen.

Jouw profiel

  • VMBO Metaaltechniek /MBO diploma BBL-niveau 3, of door ervaring verkregen niveau. Lascertificaten MIG/MAG of TIG van pijp en plaat. Je hebt een VCA diploma, of je haalt deze wanneer je bij ons in dienst bent. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als je naar een klus gaat neem je een van de bedrijfsauto’s mee dus een rijbewijs is van belang. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht, bent creatief en hebt gevoel voor techniek. Je raakt niet snel in de stress en je hebt aandacht voor detail.

Ons aanbod

  • Uitdagende functie met grote mate van verantwoordelijkheid.
  • Een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is.
  • Dynamische werkomgeving met ambitieuze en gezellige collega’s.
  • De beste middelen, nieuwste technieken, machines
  • Zorg en aandacht voor persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Ruimte voor ontwikkeling en uitdaging.

Solliciteren?

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout op telefoonnummer 06-57571391 of via hr@emhabv.com.

Voor nadere informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.emhabv.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht