Terug naar werken bij

Voor onze afdeling Engineering zoeken wij een Project Engineer.

Jouw uitdaging

Als Project Engineer begeleid je de voorbereiding, engineering, uitvoering en nazorg van projecten of ondersteun je de Project Manager bij grote en complexe projecten. Je bent zowel werkzaam op kantoor als op projectlocaties in binnen- en buitenland.

Je bent betrokken tijdens de algehele verloop van het project waarbij je verantwoordelijk bent voor de voorbereidingsfase alsmede de engineering/ontwerp en uitvoering waarbij de nadruk ligt op de juiste inzet van werkprocedures, mensen en middelen om het werk uit te voeren conform de projectspecificaties en afspraken. Je bent eigenaar van de planning en het budget en ziet er op toe dat de werkzaamheden binnen de overeengekomen planning en budget worden uitgevoerd en ziet er op toe dat wijzigingen en/of meerwerk conform de procedures worden afgehandeld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever alsmede het project team en rapporteert regelmatig de voortgang van je projecten.

Als projecteigenaar bewaak je de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden waarbij de geldende werkprocedures gevolgd dienen te worden. Daarbij staan gezondheid, veiligheid en milieu hoog in het vaandel.

Jouw profiel

  • Je hebt een BSc of MSc opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Scheepsbouwkunde.
  • Je hebt ervaring met engineeringsprojecten en processen (FEED, Concept, Basic & Detail)
  • Je hebt ervaring met het aansturen van projecten in de industrie en maritieme sector.
  • Je hebt kennis van en ervaring in het opstellen van begrotingen, werkplannen en project- en resourceplanningen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift en je bent bereid om te reizen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent klant- en resultaatgericht en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren?

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout via hr@emhabv.com of 06 - 575 713 91

Voor nadere informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.emhabv.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht