Terug naar werken bij

Jouw uitdaging

Als Project engineer Diagnostics ben je zowel werkzaam op kantoor als op projectlocaties in binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten, analyseren en rapporteren van diverse metingen. Met als doel om de conditie van installaties, machines, motoren, constructies, fundaties e.d. inzichtelijk te krijgen en eventuele problemen te lokaliseren. Op basis van de onderzoeksresultaten en de uitkomst van de analyse formuleer je heldere conclusies en breng je een advies uit aan de opdrachtgever wanneer hij welke maatregelen zou moeten nemen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op locatie, bewaakt de voortgang en indien nodig stuur je bij. Je rapporteert aan de Business Unit Manager Noise & Vibration.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een Werktuigbouwkundige of vergelijkbare achtergrond. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan als Field engineer.
  • Je bent bekend met meten van fysische grootheden en  hebt enige kennis van en ervaring met elektronische meetapparatuur en datalog. Tevens heb je ervaring met leidinggeven aan een klein team van medewerkers.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en bent bereid om te reizen. Indien nodig ook naar het buitenland. Je bent in het bezit van (tenminste) rijbewijs B en een geldig VCA diploma.
  • Je bent klant- en resultaatgericht en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren?

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout via hr@emhabv.com of 06 - 575 713 91

Voor nadere informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.emhabv.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht