Terug naar nieuws

Met veel genoegen informeren wij u over de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie. Op 28 juli 2022 heeft EMHA de Dutch Machining Group (DMG) overgenomen.

Waarom de overname van Dutch Machining Group?
Door de overname van DMG zijn wij in staat om onze dienstverlening op het gebied van machinale bewerkingen op locatie en uitlijnen uit te breiden en te versterken. 
Het samenvoegen van het beste van twee werelden, geeft ons de unieke mogelijkheid om onze klanten een effectievere en uitgebreidere service te bieden, wat direct bijdraagt aan de kwaliteit van onze klanten.

Over DMG
DMG is een ervaren bedrijf met een divers en breed aanbod van mobiele machines gecombineerd met een brede en ervaren kennis van verspaningstechnieken, alles in handen van een toegewijd team van vakbekwame technici. 
Dit maakt hun aangeboden expertise ongeëvenaard op het gebied van machinale bewerking op locatie. DMG beschikt over een uitgebreid machinepark, wat betekent dat ze snel kunnen schakelen en een grotere nauwkeurigheid op locatie kunnen bereiken, zodat de klus in één keer goed wordt geklaard.

We kijken uit naar de uitdaging
Voor u verandert er niets. DMG en EMHA zullen op hun huidige locatie blijven en onder hun eigen naam blijven werken. Wij zullen onze diensten blijven verlenen op beide locaties, welbekend bij onze klanten. Als u een project heeft, kunt u indien nodig contact opnemen met uw huidige contactpersoon. Wij zullen korte en persoonlijke lijnen blijven onderhouden met onze klanten, met als doel te investeren in lange termijn relaties met wederzijds vertrouwen als een belangrijk aspect. Wij horen graag over uw projecten en uitdagingen. Neem contact met ons op en ervaar de voordelen!

wil je meer weten over dit bericht?

Marco van ’t Geloof

Stuur een bericht