Samen lossen we de meest complexe problemen voor u op

Onze professionals staan 24/7 voor u klaar. Wij meten, adviseren en ontzorgen. En dat doen we al meer dan 50 jaar.

Veiligheid eerst

Al onze professionals zijn getraind conform de hoogste veiligheidsnormen, want: veiligheid boven alles!

Betrokken partner

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers en andere ketenpartners. Hierdoor is ons advies onafhankelijk en altijd naadloos aansluitend op uw situatie.

Deskundig en toegewijd

Geen kant-en-klare oplossingen maar maatwerk. Onze professionals zijn gedreven om iedere dag weer het optimale te realiseren.

Al meer dan 50 jaar expert binnen de maritieme sector, offshore en industrie

EMHA is specialist in het meten, onderhouden en optimaliseren van machines en apparatuur in de industrie en scheepvaart. Iedere dag zijn onze specialisten bezig om voortstuwingsinstallaties en roterende machines efficiënter en duurzamer te laten functioneren. En dat doen we over de hele wereld. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en willen alleen de beste kwaliteit leveren. Geen kant-en-klare oplossingen maar maatwerk; daar gaan we voor. Doordat we niet gebonden zijn aan vaste leveranciers kunnen we altijd onafhankelijk advies bieden.

Onze geschiedenis

De afgelopen jaren is ons mooie bedrijf flink gegroeid. In korte tijd hebben we JVS, Techno Fysica en MIM overgenomen. Vier gespecialiseerde bedrijven werden één: EMHA. Hierdoor zijn we in staat sneller dan ooit te kunnen schakelen met onze klanten en te groeien in onze expertise. EMHA wordt aangestuurd vanuit onze hoofdkantoren in het Nederlandse Hendrik Ido Ambacht en het Duitse Norderstedt.

Onze ambitie? De beste dienstverlener zijn binnen de maritieme sector en industrie

Hoe we dat willen realiseren? De korte en persoonlijke lijntjes met klanten behouden en blijvend te investeren in een langdurige relatie met onze klanten waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.