Terug naar werken bij

EMHA brengt wereldwijd verschillende expertises samen om machines en installaties binnen de industrie en scheepvaart efficiënter en duurzamer te laten functioneren. Wij leveren hoogwaardige diensten en producten op het gebied van voortstuwingsinstallaties en roterende machines.

Onze teams van experts staan bekend om hun inspanningen en toewijding bij het realiseren van zowel spoedreparaties als projecten voor de langere termijn. EMHA is een ‘people’s company’ die de vragen en wensen van onze klanten onze eerste zorg maakt. Met onze teams die voornamelijk bestaan uit engineers en technisch specialisten zijn wij in staat om direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn, kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Alignment technician (uitlijnspecialist)

De business unit Marine & Offshore
Marine & Offshore is een allround engineering- en service afdeling waar hoogwaardige diensten en producten geleverd worden op het gebied van voortstuwingsinstallaties en rotating equipment. We zetten ons in voor de meest efficiënte, betrouwbare en duurzaam mogelijke inzet van machines.

Wij zijn al meer dan 50 jaar diepgeworteld in de maritieme sector en de flexibele partner op het gebied van engineering, uitlijnen, 3D metingen, vibratie en ODS analyse, on-site machineren en machinefundaties. Met wereldwijde inzetbaarheid en een klantgerichte aanpak bieden we slimme oplossingen op het gebied van installatie en onderhoud.

Als merken voeren wij o.a. Chockfast® epoxy, MecLev mechanical chocks en MultiMetall engineered polymers.

Jouw uitdaging
Als Alignment technician ben je werkzaam op projectlocaties in zowel binnen- als buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het meten en uitlijnen van machines en apparatuur en gebruikt hiervoor laser meetapparatuur en/of conventionele instrumenten. Ook het funderen van rotating equipment en het maken van rapportages hoort bij je werkzaamheden.

Je rapporteert aan de Technical manager en op het werk aan de projectverantwoordelijke.

Jouw profiel
Je hebt MBO werk- en denkniveau, bent een gecertificeerd bankwerker en hebt ruime ervaring met werkzaamheden aan boord van schepen en/of scheepswerven.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid om te reizen. Je bent in het bezit van (tenminste) rijbewijs B en een geldig VCA certificaat.
Je bent klant- en resultaatgericht en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden.
Je kunt goed zelfstandig werken, maar krijgt ook energie van het werken in een team.


Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren
Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout via 06 - 575 713 91 of hr@emhabv.com.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht