Terug naar nieuws

EMHA als eerste ter wereld gecertificeerd op gebied van uitlijnen en installeren complete schroefas- en voortstuwings-installatie.

Trots zijn wij dat EMHA, de dienstverlener voor de scheepvaart en industrie als eerste ter wereld door het gerenommeerde classificatie bureau DNV is gecertificeerd op het gebied van uitlijnen en installeren van de complete schroefas- en voortstuwingsinstallatie. Door geen enkel classificatie bureau waren er tot nu toe normen en kwaliteitseisen opgesteld wat op dit gebied leidt tot certificering.

DNV en EMHA zijn voor dit project samen opgetrokken om het programma samen te stellen, waarin bijzonder hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, duurzaam betrouwbaarheid en kennis. Veel tijd en aandacht is besteed aan het schrijven en perfectioneren van de benodigde procedures waarbij de klant uiteindelijk het voordeel van kwaliteit en duurzaamheid gaat ervaren. Dit heeft geleid tot het door DNV toekennen aan EMHA van het certificaat AOSS0000GRN. We bedanken de betrokken werknemers dan ook voor hun inzet en toewijding van de afgelopen jaren om dit te laten slagen. Het certificaat bevestigt dat de kwaliteit waar EMHA zo hoog op inzet met de juiste werkwijzen gewaarborgd wordt. Maar ook dat we staan voor continue verbetering en een duurzame werkwijze tijdens het uitlijnen en installeren van precisie (aandrijf) machines.

wil je meer weten over dit bericht?

Floris Hartman

Stuur een bericht