Terug naar werken bij

EMHA brengt wereldwijd verschillende expertises samen om machines en installaties binnen de industrie en scheepvaart efficiënter en duurzamer te laten functioneren. Wij leveren hoogwaardige diensten en producten op het gebied van voortstuwingsinstallaties en roterende machines.

Onze teams van experts staan bekend om hun inspanningen en toewijding bij het realiseren van zowel spoedreparaties als projecten voor de langere termijn. EMHA is een ‘people’s company’ die de vragen en wensen van onze klanten onze eerste zorg maakt. Met onze teams die voornamelijk bestaan uit engineers en technisch specialisten zijn wij in staat om direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn, kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

Ben je uitgekeken op de werkplaats en werk je liever aan een mooi project op locatie? Lees dan verder!

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

On-site machining technician

De business unit Marine & Offshore

Marine & Offshore is een allround engineering- en service afdeling waar hoogwaardige diensten en producten geleverd worden op het gebied van voortstuwingsinstallaties en rotating equipment. We zetten ons in voor de meest efficiënte, betrouwbare en duurzaam mogelijke inzet van machines.

Wij zijn al meer dan 50 jaar diepgeworteld in de maritieme sector en de flexibele partner op het gebied van engineering, uitlijnen, 3D metingen, vibratie en ODS analyse, on-site machineren en machinefundaties. Met wereldwijde inzetbaarheid en een klantgerichte aanpak bieden we slimme oplossingen op het gebied van installatie en onderhoud.

Als merken voeren wij o.a. Chockfast® epoxy, MecLev mechanical chocks en MultiMetall engineered polymers.

Jouw uitdaging
Als On-site machining technician ben je werkzaam op projectlocaties in zowel binnen- als buitenland. Met behulp van verspaningsmachines bewerk je machinedelen, installaties en constructies voor de scheepsbouw, jachtbouw en industriële installaties. Denk hierbij aan het boren, tappen, frezen, line boring, vlakken en doorhalen van leidingwerk.

Aansluitend verricht je metingen. Bij het opstellen van machines en het verrichten van metingen wordt gebruik gemaakt van zowel conventionele als laser meet apparatuur. Je stelt rapportages op en adviseert over mogelijke oplossingen.

Je maakt deel uit van een dynamisch team binnen een internationaal opererend bedrijf op maritiem en industrieel marktgebied en bent een volwaardige sparringpartner voor bestaande en nieuwe relaties. Je hebt hierbij korte en heldere communicatielijnen met het bedrijfsbureau. Je voert opdrachten uit aan de hand van vooraf bepaalde werkopdrachten, rapporteert hiërarchisch aan de Technical manager en functioneel (op het werk) aan de projectverantwoordelijke.

Jouw profiel
Je hebt MBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met verspaningstechnieken. Je hebt liefde voor techniek en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het vakgebied. Je bent analytisch, resultaatgericht en bent goed in staat om de oorzaak van problemen te achterhalen en hiervoor een passende oplossing te bieden. Communicatief ben je sterk, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal. Zowel klanten als collega’s vinden het fijn om met je samen te werken.
Je bent flexibel, hebt geen ‘9-tot-5’ mentaliteit en bent bereid om te reizen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie op fulltime basis binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren
Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Karen Berkhout via 06 - 575 713 91 of hr@emhabv.com.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Karen Berkhout
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht