Terug naar werken bij

EMHA brengt wereldwijd verschillende expertises samen om machines en installaties binnen de industrie en scheepvaart efficiënter en duurzamer te laten functioneren. Wij leveren hoogwaardige diensten en producten op het gebied van voortstuwingsinstallaties en roterende machines.

Onze teams van experts staan bekend om hun inspanningen en toewijding bij het realiseren van zowel spoedreparaties als projecten voor de langere termijn. EMHA is een ‘people’s company’ die de vragen en wensen van onze klanten onze eerste zorg maakt. Met onze teams die voornamelijk bestaan uit engineers en technisch specialisten zijn wij in staat om direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn, kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

In verband met groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Service technician

De business unit Industrial Services

De business unit Industrial Services is gespecialiseerd in het optimaal, betrouwbaar en duurzaam installeren zodat machines optimaal functioneren waarbij zij de verbindende schakel zijn tussen werktuigbouw (rotating) en civiel. Met kennis van nieuwe technieken, ontwerpmethodieken en innovatieve materialen is onze afdeling Engineering hierin ondersteunend.

EMHA introduceerde als eerste in Europa epoxygrout als de nieuwe norm. Mede hierdoor groeiden we de afgelopen jaren uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van grouting. We specialiseren ons in de installatie van machines zoals pompen, turbines en compressoren, baseframes en utiliteiten.

Naast grouten bieden wij tal van oplossingen voor fundatierevisies, machine uitlijnen en 3D-metingen, On-Site machineren, trillingsmeting en ODS-analyse, industriële verlijmingen en productie van baseframes voor machines die onder API- of PIP-richtlijnen geïnstalleerd worden.

Verder verzorgen wij complete prefab leidingwerksystemen en constructies uit roestvrijstaal, koolstofstaal of aluminium. Denk hierbij aan hoogwaardig RVS leidingwerk, persluchtsystemen en baseframes onder keur.

Jouw uitdaging

Als Service technician ben je werkzaam op projectlocaties in zowel binnen- als buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het positioneren, levellen en uitlijnen van equipment en baseframes. Daarnaast voer je civiele werkzaamheden aan beton fundaties uit; zoals het maken van bekistingen, groutwerkzaamheden met epoxy en/of cement. Je verricht reparaties en injecteert betonnen fundaties en baseframes. Verder assisteer je bij complexere uitlijningen, vibratiemetingen en 3D metingen. Je kunt zelfstandig van tekening, instructies en met eigen vakkennis producten samenstellen en diensten verlenen.

Jouw profiel

We realiseren ons dat we heel wat vragen van onze toekomstige collega. Mocht je dit (nog) niet helemaal of gedeeltelijk in je mars hebben dan bieden wij je een opleidingstraject aan. Je hebt in ieder geval MBO werk- en denkniveau en bent bekend met de verschillende aspecten van de techniek. Je houdt van aanpakken en je bent oplossingsgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid om te reizen. Indien nodig ook naar het buitenland. Je bent in het bezit van (tenminste) rijbewijs B en een geldig VCA diploma.

Je bent klant- en resultaatgericht en flexibel, zowel qua inhoud van je werkzaamheden als de werktijden.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie die wereldwijd actief is. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s die onze passie delen. Naast een prima pakket arbeidsvoorwaarden faciliteren wij je met de beste middelen, nieuwste technieken, ruimte voor ontplooiing en een prettige, uitdagende werksfeer.

Solliciteren

Word jij uitgedaagd door bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer of neem voor vragen contact op met Mirjam Nooijen (HR adviseur) via hr@emhabv.com

Voor nadere informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.emhabv.com 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over deze vacature?

Mirjam Nooijen
We maken graag kennis met je.

Stuur een bericht